Stort urval av kylbafflar

tillbaka till översikt
datum

13.02.2024

rubrik

produkter

En kylbaffel är en ventilationsenhet som kan kombinera värme och kyla för att skapa ett optimalt inomhusklimat. Dessa enheter säkerställer en jämn fördelning av luftflödet, hög komfort och energieffektivitet.

Flexibla applikationer
Kylbafflar är mångsidiga och kan anpassas till olika miljöer som kontor, butiker, skolor, sjukhus och hotellrum. De kan integreras i undertak eller användas vid öppet montage, och kan anpassas till rum med olika takhöjder.

Mångsidig användning
Svalbard-I/F/H är designad för vattenburen kyla, värme och ventilation i kontor, butiker och skolor. Designen ger god kyleffekt och hög induktionsgrad som ger systemet en dragfri miljö i vistelsezonen. Svalbard-I passar i undertak, Svalbard-F för öppet montage och Svalbard-H för hörnmontage.

Läs mer om Svalbard-I här
Läs mer om Svalbard-F här
Läs mer om Svalbard-H här

Bild 1: Svalbard-F, Media City Bergen

Svalbard Comfort
Svalbard-I/F Comfort utmärker sig med sin unika VAV-funktion som eliminerar behovet av externa reglerspjäll. Lösningen är fullt tryckoberoende, med ett VAV-spjäll i inloppet regleras luftmängden till önskat börvärde. Det sekundära ställdonet justerar munstyckena för att bibehålla konstant utloppshastighet, säkerställer hög induktion och ger ökad kyleffekt vid låg luftvolym. Comfort-varianten finns för montage i undertak (Svalbard-I Comfort) eller för öppet montage (Svalbard-F Comfort).

Läs mer om Svalbard I Comfort här
Läs mer om Svalbard F Comfort här

DID-E2 Nordic Edition
DID-E2 NE är speciellt anpassad för undertak på sjukhus, hotellrum eller liknande. Lösningen kan hantera takhöjder på upp till 4 m, och fortfarande ge optimal komfort, hög verkningsgrad och låg ljudnivå.

Läs mer om DID-E2 NE här

Bild 2: DID-E2-NE, Radisson Red Økern

DID-614: Aktiv fyrvägskylbaffel
DID-614 är en aktiv fyrvägskylbaffel, och är lämplig för montage i undertak och erbjuds i längderna 600 eller 1200.

Läs mer om DID-614 här

Bild 3: DID-614, Gardemoens flygplats

Oavsett om det är för öppet montage eller undertak finns det en lösning som passar alla behov. 
Vill du ha hjälp med ditt nästa projekt? Vi hjälper dig gärna.


production {"X-Frame-Options"=>"SAMEORIGIN", "X-XSS-Protection"=>"1; mode=block", "X-Content-Type-Options"=>"nosniff", "X-Download-Options"=>"noopen", "X-Permitted-Cross-Domain-Policies"=>"none", "Referrer-Policy"=>"strict-origin-when-cross-origin", "Content-Security-Policy"=>"frame-ancestors 'self' https://api.scrivito.com https://punchoutcommerce.com https://www.trox.de https://trox-extern.com https://psp40.onventis.com https://psp22.onventis.com https://trox4u.troxgroup.com", "Strict-Transport-Security"=>"max-age=31536000; includeSubDomains", "Content-Type"=>"text/html; charset=utf-8"}

Share page

Rekommendera denna sida

Rekommendera denna sida ved att senda en link på mail.

Fält markerade med en (*) är obligatoriska.

Dela sidan

Tack för din rekommendation!

Din rekommendation har skickats och bör anlända inom kort tid.


Kontakt

Vi är här for dig

Vänligen skriv ditt meddelande och ärende

Fält markerade med en (*) är obligatoriska.

Kontakt

Tack for ditt meddelande!

Ditt meddelande har skickats och kommer att behandlas inom kort tid. Vår serviceavdelning återkommer til dig så snart vi har möjlighet.

Kontakt

Vi är här for dig

Vänligen skriv ditt meddelande och ärende

Bifoga (max 10MB)

Fält markerade med en (*) är obligatoriska.

Kontakt

Tack for ditt meddelande!

Ditt meddelande har skickats och kommer att behandlas inom kort tid. Vår serviceavdelning återkommer til dig så snart vi har möjlighet.